🍜شیرینی محلی اهالی عمارلو از توابع شهرستان رودبار( بُرساق )
✍️تهیه کننده : کدبانو حوری رستمی پارودباری
🥣مواد لازم برساق محلی : 👇
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : نصف پیمانه
ماست : ۱ پیمانه
پودر هل، دارچین، زنجبیل و ادویه کاچی از هر کدام : ۱ق چ
زرد چوبه : ۱,و ۱/۲ ق چ
روغن مایع : ۱/۳ پیمانه
به مقدار کافی روغن هم برای سرخ کردن
شیر گرم : ۱و۱/۴ پیمانه
خمیر مایه : ۱ ق غ
آرد گندم : ۵تا۶ پیمانه
طرز تهیه : 👇
ابتدا کمی شیر ولرم رو به همرا ۱ ق چ شکر تو مایه خمیر ریخته درب اون رو گذاشته تا پف کند.
در مرحله بعد مواد خشک مثل شکر، آرد الک شده، ادویه جات رو با هم مخلوط کرده
و وسط ظرف خمیر رو کمی گود میکنیم تخم مرغ ماست ،شیر وروغن مایع و خمیر مایه رو خوب باهم مخلوط کرده وکمی ورز میدهیم تا اینکه خمیر لطیف ونرمی بدست بیاید
مدت ۱ ساعت در محیط آشپزخانه میزاریم تا ور بیاد.
در پایان به اشکال مختلف مثلا گرد ،بیضی در میاریم وتو روغن داغ وفراوان سرخ میکنیم.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
مجلهی الکترونیکی تاریخ و فرهنگ رودبار گیلان دارای تحلیل تحقیقی و پژوهشی است .
مسئولیت مقالات بر عهده نویسندگان و محققان است .
مدیریت مجله هیچ گونه دخل و تصرفی در مقالات ندارد.
هرگونه استفاده از محتویات مقالات مجله بدون هماهنگی پیگرد قانونی از مراجع ذیصلاح دارد .
فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.