menusearch
tarikhrudbargilan.ir

معرفی شیرینی محلی اهالی عمارلو با نام بُرساق

تقویم
شنبه ۸ دی ۱۴۰۳
جستجو
هدر سایت

معرفی شیرینی محلی اهالی عمارلو با نام بُرساق

(0)
(0)
اشتراک خبر در شبکه های اجتماعی اشتراک
تاریخ درج خبر پنج شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۳
تعداد بازدید خبر 67
معرفی شیرینی محلی اهالی عمارلو با نام بُرساق

🍜شیرینی محلی اهالی عمارلو از توابع شهرستان رودبار( بُرساق )

✍️تهیه کننده : کدبانو حوری رستمی پارودباری
🥣مواد لازم برساق محلی : 👇

تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : نصف پیمانه
ماست : ۱ پیمانه
پودر هل، دارچین، زنجبیل و ادویه کاچی از هر کدام : ۱ق چ
زرد چوبه : ۱,و ۱/۲ ق چ
روغن مایع : ۱/۳ پیمانه
به مقدار کافی روغن هم برای سرخ کردن
شیر گرم : ۱و۱/۴ پیمانه
خمیر مایه : ۱ ق غ
آرد گندم : ۵تا۶ پیمانه

طرز تهیه : 👇

ابتدا کمی شیر ولرم رو به همرا ۱ ق چ شکر تو مایه خمیر ریخته درب اون رو گذاشته تا پف کند.
در مرحله بعد مواد خشک مثل شکر، آرد الک شده، ادویه جات رو با هم مخلوط کرده
و وسط ظرف خمیر رو کمی گود میکنیم تخم مرغ ماست ،شیر وروغن مایع و خمیر مایه رو خوب باهم مخلوط کرده وکمی ورز میدهیم تا اینکه خمیر لطیف ونرمی بدست بیاید
مدت ۱ ساعت در محیط آشپزخانه میزاریم تا ور بیاد.
در پایان به اشکال مختلف مثلا گرد ،بیضی در میاریم وتو روغن داغ وفراوان سرخ میکنیم.

نظرات کاربران ( 0 نظر )
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام